KOLOS Parkanyi
watch video
Las Vegas Fool Us winner.
Now is your chance to book him at your event.
Take a look at his jaw-dropping spectacle, which fooled Penn and Teller. If you want to know more about him or you just want to get in touch with Kolos, click on the buttons below or scroll down.
learn more
contact
Több mint 400 napot bűvészkedett skandináv luxushajók színpadán
Az Illúzió Mesterei rendezvénysorozat visszatérő fellépője
A legfiatalabb magyar bűvész, aki tagja az egyik legnívósabb bűvészklubnak New York államban
Többször feltűnt hazai kereskedelmi csatornák showműsoraiban szereplőként és szakmai tanácsadóként
Árajánlatot kérek

"EZT NEM 
HISZEM EL!"

― Ördög Nóra
&

Mikromágia

Varázslat testközelből

Angolosan „close-up magic”, ahol Kolos a nézők szeme előtt adja elő lélegzetelállító mutatványait. Ez kétféleképpen történhet: vagy társaságról-társaságra, asztalról-asztalra halad vagy egy kihelyezett asztalnál, standnál bűvészkedik. A mikromágia jól társítható a színpadi bűvészműsorral. Az asztali bűvészkedés azért jó választás, mert a nézők részesei lehetnek egy olyan magával ragadó bűvészélménynek, amely egyszerre megdöbbent és szórakoztat.

Színpadi műsor

A nagyobb rendezvényekre

Egy látványos, zenés, interaktív bűvészműsor, ahol Kolos saját fejlesztésű műsorát adja elő: a klasszikus számokat modern köntösbe bújtatja, a kortárs mutatványokat saját stílusához igazítja. A végeredmény: egy letisztult, humoros, szórakoztató bűvészelőadás, amely emeli rendezvénye színvonalát és közönségének is emlékezetes élményt nyújt.

Louis VuittonT-MobileKinderRocheSamsungAudi MotorsAppleLe MeridienHilton HotelsKLM, Royal Dutch AirlinesHotel MarriottGrey Group

Mint olyan sok gyereknek, Kolosnak is volt bűvészdoboza. Valószínüleg neki is ennyi lett volna pályafutása, ha nem kap bátyjától karácsonyra egy jópofa trükköt a közeli bűvészboltból. Szerencsére kapott. Ezután lelkesedése nem hagyott alább, sőt egyre nagyobb elszántsággal gyakorolta a nehezebbnél nehezebb fogásokat. 14 éves korában magántanárhoz járt, ahol elsajátította a bűvészkedés fortélyait, de ami még annál is fontosabb, megtanulta, hogyan kell szórakoztatni a közönséget. Már 16 éves korától kezdve több nemzetközi bűvészkongresszuson és versenyen vett részt és ért el eredményeket, többek között Olaszországban, Angliában, Franciaországban, Szlovéniában és Svédországban. 19 évesen meghívták az Amerikai Egyesült Államokba, ahol az egyik legnívósabb bűvészklub, a FFFF tagja lett. 20 évesen előadott Washingtonban, a híres Kennedy Centerben. 21 évesen

részt vett egy televíziós tehetségkutató műsorban, ahol a legjobb 24-ig jutott. Azóta szerepelt Katy Perry Firework videóklipjében, dolgozott luxushajókon, fellépett számtalan rendezvényen mind idehaza, mind külföldön és több ezer embert varázsolt el a modern bűvészkedés csodáival.

Célja, hogy új megvilágításba helyezze a bűvészkedést a XXI. században, illetve, hogy az emberek fejébe oly mélyen beleégetett "kalapból nyuszi" képet egy kicsit elhalványítsa és helyette a modern bűvészkedés körvonalait kezdje el rajzolni.

Kolos szignó
További segítségre van szüksége a rendezvény tervezésében?
Kérjen árajánlatot!
Köszönöm az érdeklődésed. A műsorod úton van
Nem megy? akkor hívj fel: 06 20 231 1587
Kövess a közösségi oldalakon
INSTAGRAM
FACEBOOK

Kolos Magic 2022 © Minden jog fenntartva.